FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ataşehir'de 'Başka' Bir Yaşam Kuruluyor

Ziylan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Ziylan , İstanbul’un sosyal yaşamına farklı bir bakış açısı getiren Watergarden İstanbul’u anlattı.

Ataşehir'de 'Başka' Bir Yaşam Kuruluyor

Ziylan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Ziylan, 750 milyon TL’lik yatırımla 2016 yılının 3. Çeyreğinde hayata geçirdikleri Watergarden İstanbul’u dünyada bir ilk olarak nitelendirerek, bu yatırımla İstanbul’un sosyal yaşamına farklı bir tat getirecek bir projeyi hayata geçirdiklerini vurguladı.

Ziylan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Ziylan , İstanbul’un sosyal yaşamına farklı bir bakış açısı getiren Watergarden İstanbul’u anlattı:

Ziylan Gayrimenkul olarak 750 milyon TL’lik yatırımla 2016 yılının 3. çeyreğinde hayata geçirdiğimiz Watergarden İstanbul ile sosyal yaşama yeni bir yön verecek bir projeye imza attık. “Hayata Yepyeni Bir Tat” sloganıyla Watergarden İstanbul, sıra dışı konsepti ile yeme-içme ve eğlence merkezi olarak pek çok alanda ilkleri temsil ediyor. Ayrıca, Watergarden İstanbul’un sadece İstanbul ve Türkiye için değil, dünya çapında da bir ilk olduğunun altını çizmek gerekiyor.

Watergarden İstanbul’un hayata geçirilmeye karar verildiği ilk andan itibaren amacımız, İstanbul’un kalbinin attığı bambaşka bir kompleks yaratabilmekti. Bunun için öncelikli amacımız uygun bir lokasyon belirlemekti. 600 bin nüfuslu ve nüfusun yarısından fazlasını 18-24 yaş grubunun oluşturduğu Ataşehir’in bu projeye uygun olduğuna karar verdik. Sosyalleşme oranının daha az olduğu Anadolu Yakası’na hareket getirecek projemizin en büyük hedefi misafirlerimizin 1 gününe hitap ederek, sabah, öğle, akşam, yemek öncesi ve sonrası herkesin kullanacağı bir mekan yaratmaktı.

Watergarden İstanbul, 5 bin metrekarelik show havuzu, içinde farklı türden bitkilerin ve ağaçların bulunduğu 15 bin metrekarelik Şehir Parkı, 10 salonlu sinema kompleksi, tiyatrosu, yerli ve yabancı sanatçıların, grupların, orkestraların sahne alacağı etkinlik alanı, 50 yıllık köklü geçmişe sahip markaları buluşturan Nostalji Sokağı, sağlıktan, doğallıktan vazgeçemeyenler için organik ürünlerin yer aldığı Taze Pazar’ı ile haftanın 7 günü ziyaretçilerine farklı deneyimler yaşatıyor.

Watergarden İstanbul’u hayata geçirirken en önemli hedeflerimizden biri gündüz yaşamına olduğu kadar gece yaşamına da farklı ve renkli bir soluk getirebilmekti. Gündüz saatlerindeki ziyaretçilerimiz için çocuklarıyla birlikte restoranların, eğlenceli oyun alanlarının ve macera parkının tadını çıkartabileceği bir planlama gerçekleştirdik. Watergarden İstanbul’un gece misafirleri için ise özel renklerle aydınlattığımız bir atmosfer oluşturduk. Ve kuşkusuz, en azından aydınlatma atmosferi kadar renkli etkinlikler ile de gecelerine renk kattık, katmaya da devam edeceğiz. Watergarden İstanbul’u hayata geçirirken bir diğer hedefimiz ise her ziyaretçinin her anın tadını doyasıya çıkarabileceği bir yaşam merkezini hayata geçirebilmekti.

Watergarden İstanbul, Türkiye’de ve dünyada ilkleri temsil ediyor. 5 bin metrekarelik büyüklüğüyle İstanbul’un kalbi niteliğindeki Show Havuzu bunlardan biri. Su, ateş, müzik, lazer ve ışık gösterilerinin eşsiz koreografisi ile ziyaretçileri büyüleyen benzersiz su show’larını her saat başı keyifle izleyebilmek mümkün.

Haftanın yedi günü, sabah 10.00’dan gecenin ilerleyen saatlerine kadar ailece keyifli zaman geçirmek isteyen herkesi Watergarden İstanbul’a bekliyoruz. Nisan ayında herkesin tanıdığı ve sevdiği Dünya Starı bir sanatçı ile gerçekleştireceğimiz büyük açılış müjdesinin de bir kez daha altını çizmek istiyorum. Anadolu Yakası’nın eğlence anlayışına Nisan ayı itibarı ile yepyeni bir soluk getirmeye hazırlanıyoruz.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler