FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Somerset Maslak İstanbul birinci sınıf hizmet ayrıcalığı sunuyor

Uluslararası platformda lider markalardan biri olan Ascott Limited (Ascott) dünya çapındaki genişlemesini, Türkiye’de hizmete sunduğu The Somerset Maslak İstanbul rezidans-otel ile sürdürüyor.

Somerset Maslak İstanbul, Avrupa’nın en büyük yaşam kompleksinde birinci sınıf hizmet ve lokasyon farkıyla ev konforu sunuyor. İki milyon metrekareden fazla alanıyla Avrupa’nın en büyük yaşam tarzı kompleksi olma unvanını taşıyan Maslak 1453’ün içerisinde yer alan Somerset Maslak, 165 otel dairesiyle iş seyahatinde olan veya ailesiyle tatil yapan kişilerin ya da Türkiye’de yaşayan yabancıların da ihtiyaçlarına cevap verebilecek otel dairelerinden oluşuyor.

Her detaya sahip konutlar

Somerset Maslak İstanbul’da misafirler, stüdyo dairelerden dört yatak odalı dairelere kadar birçok seçeneği değerlendirebiliyor. Her biri, “evden uzakta yuva hissi” vermek için tasarlanan dairelerin tümünde tam teçhizatlı mutfak, ayrı oturma ve yemek odaları da bulunuyor. Kullanıma hazır ve eşyalı rezidans dairelerinden oluşan Somerset Maslak İstanbul’da, 24 saat açık resepsiyon, günlük oda temizliği, kablosuz internet, vale, bebek bakıcılığı ve elektronik kart erişimiyle güçlendirilen güvenlik hizmeti veriliyor.

Somerset Maslak İstanbul, hem uzun hem de kısa vadeli konaklamalar için gerekenleri karşılıyor. Gün içinde İstanbul’un canlı şehir hayatını keşfeden ziyaretçiler, günün sonunda rezidans dairelerinde ev konforunda konaklayabiliyor. Somerset Maslak İstanbul’da kahvaltı odası, spor salonu, lounge, yüzme havuzu ve çocuk oyun odası da bulunuyor.

Somerset Maslak İstanbul lokasyon avantajı sunuyor

İstanbul’un en önemli ticari merkezlerinden biri olan Maslak’ta; birçok uluslararası kuruluşun yanı sıra Nişantaşı Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi gibi önemli eğitim kurumlarının çok yakınında yer alan Somerset Maslak İstanbul, şehir otelciliğine yeni bir boyut getiriyor. Yakınlarında İstinye Park, Türk Telekom Arena, İstanbul’un en yüksek binalarından İstanbul Sapphire gibi cazibe merkezlerinin bulunması, Somerset Maslak’ın misafirlerinin çok kısa bir sürede İstanbul’u keşfetme ve sosyal olanaklarından yararlanma fırsatı bulmalarını sağlıyor.

Hem keyif hem iş

Yeni yatırımlarının açılışı dolayısıyla İstanbul’u ziyaret eden Ascott Orta Doğu & Türkiye sorumlusu Vincent Miccolis, İstanbul gibi yaşayan ve hareketli bir şehirde Ascott’ın ilk Rezidans-otelini açmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek “31 ülkede 120’den fazla şehirde misafirlerinin takdirini kazanmış ağırlama hizmetimiz artık İstanbul’da da tecrübe edilebilecek. Yüzyıllardır farklı kültürlerin buluşma noktası olan İstanbul’a dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerimizi bekliyoruz” dedi. Somerset Maslak İstanbul’da, şehrin en hareketli iş merkezinde bulunduğu ve birçok ilgi çekici yapıya yakın mesafede olduğu için hem gezi hem de iş amaçlı misafirleri ağırlamayı umduklarını belirten Miccolis, “Bulunduğu konum itibariyle hem keyif hem de iş amaçlı seyahat eden gezginlerin ilgisini çekeceğimiz inancındayız. Somerset Maslak İstanbul, kaliteli ürünlerin, kusursuz hizmetin ve eşi benzeri olmayan konforun bir araya geldiği bir rezidans olarak İstanbul’da özel bir yer edinecek. Üst kalite otel tarzı hizmetimiz ve tesislerimizle misafirlerimize dairelerinde lüks bir deneyim yaşatacağız” diye konuştu.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler