FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Avea inTouch2' Twitter’da rekor kırdı!

Avea’nın, “Neden Avea inTouch2’ye sahip olmak istediğini şehrinle beraber tweet’le, şehrinde Avea inTouch 2’ye ilk sen sahip ol” sloganıyla başlattığı kampanyaya 81 ilden rekor katılım gerçekleşti.

'Avea inTouch2' Twitter’da rekor kırdı!

Avea’nın 81 ilden inTouch2’nin ilk sahiplerini aradığı yarışma, 14:00 - 22:00 saatleri arasında tam 18 milyonluk rekor erişime ulaştı. Avea inTouch2, 17 saat boyunca Twitter Türkiye Gündemi’nde yer aldı. Böylece, Türkiye’de ilk defa bir marka olumlu mesajlarla ve bu kadar uzun süre organik olarak Twitter Türkiye Gündemi’ne taşınmış oldu

Yenilikçi teknolojilerin lideri Avea’nın Twitter üzerinden başlattığı ve kendi markası altında geliştirdiği ikinci akıllı telefonu “Avea inTouch 2”nin ilk sahiplerini aradığı yarışmaya tüm Türkiye genelinde rekor katılım oldu. 81 ilde #aranıyor etiketiyle başlatılan yarışma büyük bir başarı yakalayarak; Türkiye’de aynı zamanda rekor da kıran bir ilke imza attı.

GERÇEK ZAMANLI PAZARLAMA KAMPANYASI

Avea’nın, “Neden Avea inTouch 2’ye sahip olmak istediğini şehrinle beraber tweet’le, şehrinde Avea inTouch 2’ye ilk sen sahip ol” sloganıyla başlattığı yarışma 14:00 - 22:00 saatleri arasında tam 18 milyonluk rekor erişime ulaşarak; 17 saat boyunca Türkiye Gündemi’nde yer aldı. Böylece, Türkiye’de ilk defa bir marka olumlu mesajlarla ve bu kadar uzun süre organik olarak Twitter Türkiye Gündemi’ne taşınmış oldu. www.twitter.com/avea adresinden yarışma boyunca kullanıcıların o anki gündemine paralel paylaşılan tweetler ve Avea hesabının kullanıcılara verdiği tepkiler, Türkiye’nin “Gerçek Zamanlı Pazarlama” kampanyasına Avea imza atmış oldu.

Yapılan kampanya kapsamında Avea mesajı 31.1 milyon kez görüntülenirken, 50 bini aşkın kişi #aranıyor etiketini kullanarak tweet attı ve 40 binden fazla kişi tweet’lerinde Avea inTouch 2’den övgüyle bahsetti.

Twitter’da paylaşılan mesajlardan bazı örnekler…
“Anneler gününde taa uzaklarda ders çalışırken beni anneme kavuşturacak duygusal teknoloji” @banabirseyoldu
“Eşime son model bir araba, oğluma lezzetli bir mama bana ise inTouch 2 lazım acilen” @ Blgn44
“Bir tepsi baklavanız elimde tutsak inTouch2 verin baklavanızı alın ?)” @banabirseyoldu
“@Avea #aranıyor unkurabiyesi gibi bembeyaz in Touch2 mersin gelip benimle bronzlaşmalı” @ask_ne_demek

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler